Homepage
Webhosting
Domeinregistratie
Resellers
Helpdesk
Onderhoud
Over ons
Contact


 

Contactgegevens:

  Over ons

Wie zijn wij?
Secure Internet Services is de onderneming voor al uw internet diensten. Wij voorzien u niet alleen van een zeer proffesionele website, maar zorgen ook dat hij onder uw eigen naam of bedrijfsnaam op het internet komt te staan op een van onze supersnelle servers in Nederland. U kunt bij ons dus terecht voor uw website, logo's, banners die expliciet voldoen aan uw wensen, huiskleuren en tevens zorgen wij er voor dat uw website en binaries worden gehost op supersnelle servers die op afstand zijn te configureren met behulp van de Direct Admin control panel.

Wij zorgen net voor dat beetje extra wat de bezoekers van uw site ten goede komt en er voor zorgt dat uw bedrijf 24 uur per dag en 7 dagen per week optimaal wordt gepresenteerd. Neem een kijkje onder de diverse knoppen in het menu voor een compleet overzicht van wat Secure Internet Services u allemaal te bieden heeft.

Waarom zijn wij zo goedkoop?
Wij hoeven onze hosting-pakketten niet in te kopen bij derden tegen hun verkoopprijs. Wij zijn in het bezit van eigen servers en hebben deze ook volledig in eigen beheer. Wij hebben geen maandelijkse lasten voor het huren van een kantoor-pand en geven geen geld uit voor het plaatsen van advertenties. Door dit alles zijn wij niet afhankelijk van de service die derden ons leveren en hebben hierdoor de volledige controle over de prijs en kwaliteit.

A.V.G.
Voor het correct afhandelen van facturatie slaan wij de volgende gegevens op in onze administratie:
* Naam, adres, woonplaats, e-mail adres.
Wettelijk gezien bewaren wij facturen 10 jaar. Uw gegevens zijn opgeslagen in een desktop software pakket, welke niet toegankelijk is voor derden.
Indien gewenst dan sturen wij het overzicht van uw gegevens (ter validatie zullen wij van u dezelfde gegevens vragen).
Zodra u geen diensten meer van ons afneemt zullen wij uw gegevens verwijderen uit ons software pakket.
U bent zelf verantwoordelijk voor de gegevens welke in de WHOIS zijn opgeslagen, op uw verzoek en indien via ons verkregen, zullen wij uw gegevens in de WHOIS ook aanpassen.
Klik hier voor onze algemene voorwaarden
© 2004 - 2024 Secure Internet Services. Alle rechten voorbehouden.
Alle op deze website genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.
ICANN Registrant policyICANN Registrant Rights and Responsibilities