Secure Internet Services - wij drukken de prijzen!
Homepage
Webhosting
Domeinregistratie
Resellers
Helpdesk
Onderhoud
Over ons
Bestellen
Contact

is uw domein nog vrij?

Contactgegevens:

  Over ons

Wie zijn wij?
Secure Internet Services is de onderneming voor al uw internet diensten. Wij voorzien u niet alleen van een zeer proffesionele website, maar zorgen ook dat hij onder uw eigen naam of bedrijfsnaam op het internet komt te staan op een van onze supersnelle servers in Nederland. U kunt bij ons dus terecht voor uw website, logo's, banners die expliciet voldoen aan uw wensen, huiskleuren en tevens zorgen wij er voor dat uw website en binaries worden gehost op supersnelle servers die op afstand zijn te configureren met behulp van de Plesk control panel.

Wij zorgen net voor dat beetje extra wat de bezoekers van uw site ten goede komt en er voor zorgt dat uw bedrijf 24 uur per dag en 7 dagen per week optimaal wordt gepresenteerd. Neem een kijkje onder de diverse knoppen in het menu voor een compleet overzicht van wat Secure Internet Services u allemaal te bieden heeft.

Waarom zijn wij zo goedkoop?
Wij hoeven onze hosting-pakketten niet in te kopen bij derden tegen hun verkoopprijs. Wij zijn in het bezit van eigen servers en hebben deze ook volledig in eigen beheer. Wij hebben geen maandelijkse lasten voor het huren van een kantoor-pand en geven niet onnodig geld uit voor het plaatsen van advertenties. Door dit alles zijn wij niet afhankelijk van de service die derden ons leveren en hebben hierdoor de volledige controle over de prijs en kwaliteit.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden
© 2004 - 2018 Secure Internet Services. Alle rechten voorbehouden.
Alle op deze website genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. ICANN Registrant policy